Online Back-up

Clouding-IT’s Online Back-up oplossingen combineren state-of-the-art technologie met het beste customer support team in de sector. Dat garandeert u de veiligste, betrouwbaarste en voordeligste methode om een veilige back-up te maken van uw bedrijfskritische data. Onze Online Backup oplossing wordt op maat geleverd voor uw bedrijf. Onze innovatieve server architectuur draagt zorg dat uw data veilig wordt opgeslagen in meerdere off-site data centers. De back-up wordt 24/7 gemonitord door onze support medewerkers en onze software om u te garanderen dat u op ieder moment uw data snel weer kunt herstellen.

Midden en Kleinbedrijf Data Back-up

Clouding-IT’s cloud-gebaseerde back-up oplossing neemt de noodzaak van de tape back-up weg en bevrijdt uw IT-budget van het onderhoud en beheerproblemen die deze met zich meebrengt. U geeft uzelf de gemoedsrust die nodig is om te concentreren op wat u het beste doet – inkomsten genereren.

Of u nu een klein bedrijf eigenaar of een medium-size-ondernemer bent, Clouding-IT Online Back-up is de veilige, eenvoudige en efficiënte manier om een back-up van uw laptops, pc’s en servers te maken.

Online Back-up?

Bij Online back-up (ook wel Remote Data Backup of Internet Backup genoemd) worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie. Online back-up is een alternatief voor bijvoorbeeld een backup door middel van tapestreamers, externe discs, CD/DVD’s of Zipdrives. Alhoewel deze traditionele methodes heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

Kostenbesparend

Geen aanschaf meer van back-up apparaten, back-up software en media.

Geautomatiseerd

U ontvangt dagelijks een rapport over de uitgevoerde back-ups. U (of Clouding-IT) stelt de software eenmalig in.

Veilig

Volledig veilig verzenden van data. Versleuteld volgens militaire standaard voordat het het uw pand verlaat. Dat geeft de zekerheid dat uw data altijd veilig is en alleen door u te gebruiken is.

Flexibel

De benodigde back-up ruimte is per maand aan te passen.