Managed Services

Als u vindt dat uw IT-infrastructuur het hart van uw organisatie is, dan wilt u dat deze in goede handen is. Wij nemen het beheer voor onze rekening en houden daarbij altijd de regie.

U wilt er zeker van zijn dat de IT-infrastructuur van uw organisatie in goede handen is, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de core business. Wij beheren en onderhouden uw bedrijfsnetwerk en applicaties. In alle gevallen. Of het nu gaat om Microsoft, Linux, Juniper of VMWare. We nemen de regie in handen op een manier die u ontlast, maar nooit uitsluit. Zo bent u verzekerd van tevreden eindgebruikers en vooral: kwaliteit en continuïteit.

Van beheer tot onderhoud

We bieden oplossingen voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor enterprise omgevingen. Samen met u kiezen we de oplossing die het best past bij uw situatie en wensen. Kostenbesparing en kwaliteit spelen daarbij een grote rol.

Kantoor Automatisering beheer

Beschikt u over een bedrijfsnetwerk gebaseerd op Microsoft technologie en wilt u het beheer hiervan uitbesteden? On-premise, public cloud, private cloud of hybride cloud? Wij integreren en beheren uw gehele IT-omgeving vanuit ons remote control center in Almere.

Wat zijn Managed Services?
De term Managed Services staat voor diensten waarmee u (een deel van) uw bedrijfsinfrastructuur kunt overhevelen naar een externe partij, met als doel een hogere efficiëntie, hogere beschikbaarheid en/of lagere kosten.
Kostenbesparend
Voor een vast bedrag per maand all-in, geen facturen achteraf.
Hogere beschikbaarheid
Door het uitbesteden van kritische hardware i.c.m. de kennis van Clouding-IT worden er enterprise oplossingen voor MKB-tarieven gerealiseerd waardoor er minder (overlast van) storingen zijn.
Betrouwbaar
Clouding-IT gebruikt uitsluitend bewezen A merken zoals Cisco, HP en Juniper.
Flexibel
Contracten en hardware zijn flexibel aan te passen zodat de dienst altijd voldoet aan de vraag vanuit de bedrijfsvoering.