Betrouwbare webhosting

Onze webhosting houden wij aan dezelfde hoge standaarden als onze server producten. Het is dan ook op hetzelfde Cloud Platform gebaseerd zodat u direct van alle voordelen profiteert zoals onder andere de bewezen betrouwbaarheid en snelheid.

Migratie

Als u een al bestaande website bij een andere partij heeft staan dan zit u niet te wachten op een migratie. Wij hebben veel ervaring met migraties en nemen dit eventueel graag voor u uit handen.

Beheersysteem

Met ons beheersysteem kunt u een webhosting pakket eenvoudig zelf beheren via een webapplicatie zonder dat u daar uitgebreide technische kennis voor nodig heeft. U kunt hier onder andere al uw e-mail en website instellingen beheren, statistieken bekijken, databases beheren, uw bestanden inzien en nog vele andere mogelijkheden.

Eén klik installatie

Daarnaast bieden wij voor meer dan 100 bekende webapplicaties zoals onder andere Magento, Joomla, Drupal, WordPress en osCommerce een geautomatiseerde één klik installatie. Hiermee bent u snel online zonder dat u veel kennis nodig heeft van de verschillende installatie procedures.

Persoonlijke service

Komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd terugvallen op onze persoonlijke service via e-mail en telefoon. U spreekt direct met iemand die verstand van zaken heeft en u krijgt gegarandeerd dezelfde dag antwoord.

Hosting?
Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server.

De webhoster zorgt ervoor dat uw website en e-mail blijven werken door updates uit te voeren, de server te beveiligingen en de server zo te configureren dat elke website snel draait.

Bereikbaar
Indien u een vraag of probleem heeft dan is het natuurlijk belangrijk dat u snel wordt geholpen. Als u ons belt heeft u direct iemand met verstand van zaken aan de lijn. Zonder wachttijden, menu’s of doorverbinden. Omdat geen klant hetzelfde is denken wij graag mee met wat voor u de beste oplossing is. Het aanbieden van een product stopt bij ons dan ook niet bij de oplevering. Wij adviseren klanten pro-actief en assisteren bij implementaties van nieuwe oplossingen.
Betrouwbaar
Wij doen iets goed of wij doen het niet. Wij hebben bewust gekozen voor een select aantal producten waar wij ons helemaal in gespecialiseerd hebben. Door een combinatie van onze specifieke kennis van hosting oplossingen, uitstekende apparatuur en faciliteiten zijn wij een hostingpartner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.
Kwaliteit
Wij zijn geen prijsstunter, wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs. Wij hebben bewust gekozen voor een aanpak die ruimte overlaat voor investeringen in de beste apparatuur en persoonlijke service voor u als klant. Doordat wij gekozen hebben voor de beste apparatuur en leveranciers op de markt kunt u er op rekenen dat wij altijd de laatste technieken toepassen en voldoende capaciteit hebben.
Maatwerk
Iedere omgeving is weer anders. Wij inventariseren uw eisen en wensen en maken een plan dat daar naadloos op aansluit. In overleg met u nemen wij de gehele technische realisatie voor onze rekening zodat u daar geen omkijken naar heeft.